Healing Hjälper 

Healing är en underbar väg för att bli av med stress, oro och negativa energier som oftast resulterar i hälsoproblem. Genom healing får ditt djur hjälp med hälsan och återställa balansen.

Hos mig får du healing för dig och ditt djur tillsammans, vi rensar bort negativa energier eller band mellan Er. Ni får istället en djupare förståelse för varandra och harmoni.

Du kan även boka healing separat för dig eller ditt djur, healingen kan göras på olika sätt, det kan vara hos dig beroende på vart du bor, hos mig eller distanshealing som är lika kraftfullt, det är vanligt att välja distans oftast har man lättare att slappna av i hemmiljö framförallt när det gäller djur. Healing är bra för alla djur.

Healing är kraftfull framförallt hos djur därför är behandlingstiden 20 min. Kostnad 500 Kr.

Healingbehandling för dig och ditt djur tillsammans Kostnad 550 kr.

Vill du boka en behandling hemma hos dig tillkommer resekostnad. En healingbehandling ersätter inte veterinärvård.

Energiläsning/djurkommunikation Djuren kommunicerar på olika sätt, jag läser av energin och känslor hos ditt djur och förmedla mellan er vad ditt djur försöker tala om för dig. Läsningen kan göras på distans eller hemma hos dig.

Kostnad 500 Kr. Vill du boka en läsning hemma hos dig tillkommer resekostnad.

 

Vill du boka distanshealing eller energiläsning på distans behöver jag två aktuella foton från ditt djur som du kan skicka till mig via mejl. Kontakta mig för mer information

 

Jag är utbildat i healing och mediumskap via Akashia center i Örnsköldsvik

Kontaktformulär